• Call us : 023 78 56 6 67
 • Email us: info@decoden.eu
 • Opening hours: Monday to Friday 09:00 a.m -18:00 p.m

Fabrikant en Leverancier van 3D wandpanelen en decoratieve elementen vervaardigd uit gips - DECODEN

De producten van Decoden voldoen aan de modernste eisen op het gebied van brand en milieuveiligheid. Wij gebruiken alleen hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen - sculpturale hoogwaardige gips. Onze panelen hebben uitstekende prestaties en een ideale geometrie. Wij bereiken dit door elke productiefase te controleren voordat het product u bereikt.
De temperaturen en de luchtvochtigheid van de droogkamers worden aangepast en de doseringen worden nauwkeurig afgemeten. Het is onze taak om klanten, dealers, partners het meest complete dienstenpakket aan te bieden. In onze catalogus vindt u meer dan 50 modellen van 3D gipsen wandpanelen.
Door de grote verscheidenheid aan ontwerpen worden onze producten met succes gebruikt door ontwerpers, architecten, bouwbedrijven bij het creëren van verschillende soorten interieurs. Onze producten bieden uitstekende prestaties, duurzaamheid en een esthetische uiterlijk.

WAT ZIJN 3D GIPSEN WANDPANELEN?

Ondanks het feit dat gips al sinds een lange tijd wordt gebruikt voor interieurdecoratie zijn 3D gipsen wandpanelen een relatief moderne betekenis in de bouw- en afwerkingsmarkt. Onze panelen trekken echter meteen de aandacht van iedereen. Het is een feit dat onze 3D gipsen wandpanelen een uniek afwerkingsmateriaal zijn. Dit zijn rechthoekige of vierkante panelen waarvan de voorzijde een patroon heeft met een driedimensionaal effect. Sculpturale gips van zeer hoge sterkte wordt gebruikt als basis voor het maken van onze wandpanelen. De gipsoplossing wordt in speciale mallen gegoten en wacht tot een bepaalde mate van droging. Nadat de ingestelde tijd is verstreken wordt het paneel uit de mal gehaald en verwerkt om verder te drogen bij een gecontroleerde temperatuur en vochtigheid. Het paneel wordt pas als klaar beschouwd nadat het volledig is gedroogd.

WAT DOEN WIJ

Decoden werkt samen met architecten en interieurontwerpers om hun artistieke flair tot bloei te brengen en de huizen van hun klanten tot leven te brengen. Ontwerpervaring en passie voor 3D wandpanelen drijven ons er toe om de beste op de markt te zijn. Al onze producten zijn honderd procent maat en handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit.

ONZE VOORDELEN

EIGEN PRODUCTIE

Ons eigen productiebasis in Nederland stelt ons in staat om het productieproces van onze producten in elke fase volledig te beheersen, voordat het product u bereikt. Het gebruik van onze sterke gietvormen garandeert de ideale geometrie van elk afgewerkt product.

OPERATIONELE EN SNELLE INSTALLATIE

Wij bieden een operationele en snelle installatie door heel Nederland. Na de installatie kunnen de wandpanelen worden geverfd in elk gewenste kleur.

BESTEL EN AFLEVERPROCES

Wij voeren een complete set bestellingen uit vanuit ons magazijn in Cruquius. De gunstige locatie van het magazijn stelt ons in staat om te werken met een voorraad en privé vervoer. Klanten kunnen hun bestellingen rechtstreeks afhalen in ons magazijn of ervoor kiezen om het door ons te laten afleveren.

ECOLOGISCH

100% GEOMETRISCH

NEDERLANDS FABRIKAAT

LEVENSLANG GARANTIE

WAT BIEDEN WIJ

Wij bieden een uitgebreide reeks aan van verschillende 3D gipsen wandpanelen perfect voor elk interieur. Het bereik van onze diensten omvat de levering van materialen en professionele installatie bij uw op locatie. De productie capaciteit van Decoden maakt het mogelijk om ook voor grote projecten te produceren. Klanten benadrukken het vertrouwen in ons en wij op onze beurt bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking.

KLANTEN ZEGGEN

KLAAR OM UW RUIMTE TE INNOVEREN?

VERTEL ONS OVER UW PROJECT!

LEUKE FEITEN

0

Klanten

0

afgeronde projecten

0

designs

0

connecties

  CONTACT INFO

  Cruquiuszoom 116
  2142EW Cruquius
  Phone:(31) 20 23 95 609
  Whatsapp:(316) 28 34 37 30
  Open Monday – Friday 09:00 – 18:00
  SHOWROOM UITSLUITEND GEOPEND OP AFSPRAAK
  error: Content is protected !!