LOADING...

OVER ONS

Over Ons

DecoDen TM vraagt om uw aandacht voor een exclusieve oplossing voor uw interieur –

3D-decoratieve wandpanelen zijn de perfecte oplossing voor alle soorten interieurs. Breek het monotone uiterlijk van uw gladde wanden met de 3D-decoratieve wandpanelen van DecoDen.

  • De wandpanelen worden ontwikkeld door specialisten op het gebied van interieurontwerp die een ongewoon karakter geven aan elk interieur.
  • De rijkdom aan kleuren- en textuuroplossingen maken het mogelijk om aan architecturale taken te voldoen.
  • Creatieve ideeen te vertalen in een ontwerp van verschillende designs met gebruik van milieuvriendelijke materialen.
  • We zijn ons bewust van het feit hoe veeleisend interieurs kunnen zijn en hoeveel creativiteit ze nodig hebben, daarom zijn we een samenwerking aangegaan met een team van ontwerpers.
  • Onze Decoratieve 3D-wandpanelen zijn een inspirerende bron, niet alleen voor architecten en interieurontwerpers, maar ook voor u.

SERVICES

Wij Bieden

Een uitgebreide reeks van verschillende 3D decoratieve wandpanelen vervaardigd in gips.De wandpanelen worden ontwikkeld door specialisten op het gebied van interieurontwerp die een ongewoon karakter geven aan elk interieur.De productiecapaciteit van de onderneming maakt het mogelijk om ook voor grote projecten te produceren.Klanten benadrukken het vertrouwen in ons, en wij op onze beurt, bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking.

3D wandpanelen design
Onze gipsen wandpanelen zijn gemaakt van natuurlijke componenten
Maat en handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit

I ONS MISSIE

De missie van Decoden is het creëren van een uniek productaanbod in het segment “decoratieve muurbekledingen”, waarvan het gebruik in interieurontwerp onze klanten in staat zal stellen constante positieve emoties te ontvangen, ondersteund door vertrouwen in de rationaliteit en uniciteit van hun eigen keuze.

II HET STRATEGISCHE DOEL VAN ONS BEDRIJF

Ons strategische doel is onvoorwaardelijk leiderschap van DECODEN in het segment “3D-ontwerppanelen voor wanden”, gedefinieerd door de criteria: “maximaal marktaandeel en dekking”, “beste productaanbod in het segment” en “beste service”

III SAMENWERKING MET ONS

We bouwen langdurige relaties met onze klanten op, gebaseerd op openheid, consistentie en betrouwbaarheid, en zorgen voor wederzijds voordelige samenwerking en succesvolle gezamenlijke groei.

IIIKWALITEIT IN ALLES

Onze hoogste prioriteit is KWALITEIT.Het basisprincipe is de kwaliteit van het hele DECODEN-systeem.De unieke productie-technologie bereikt ongekende kwaliteit met oppervlakken ingang als «Porzelan Gips» (gips met porseleinen effect).

IIIILOGISTIEK

Ons bedrijf voert een complete set bestellingen uit vanuit ons magazijn in Amsterdam. De gunstige locatie van het magazijn stelt ons in staat te werken met een voorraad en privévervoer. Klanten kunnen hun bestellingen rechtstreeks afhalen in ons magazijn of kiezen voor een aflevering door ons.