LOADING...

ONS PROCES

Productie-Technologie

DecoDen – de fabrikant in Nederland voor Decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips.De unieke productie-technologie bereikt ongekende kwaliteit met oppervlakken ingang als «Porzelan Gips» (gips met porseleinen effect).Ons bedrijf heeft een ontwerpbureau voor de uitvoering van de ambitieuze doelstellingen.De productiecapaciteit van de onderneming maakt het mogelijk om ook grootschalige projecten te produceren.Klanten benadrukken het vertrouwen in ons, en wij op onze beurt, bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking

Waarmee verschillen 3D  gipsen  wandpanelen van standaardmaterialen?

 

  • Eenvoudige Installatie. Door 3D-panelen in reliëf te kiezen voor wanddecoratie, kunt u uw interieur snel en gemakkelijk bijwerken. Sommige modellen vereisen zelfs geen voorbereidende voorbereidende werkzaamheden. De mogelijkheid om uit een breed scala aan modellen te kiezen, stelt u in staat om de kosten van afwerking uit te sluiten. Ze worden volgens de instructies op een hechtende en naadloze manier gemonteerd, waardoor de integriteit behouden blijft en u monolithische composities kunt maken.

 

  • Compatibiliteit met andere elementen van het decorRelief.   wandpanelen kunnen zowel als een onafhankelijk decoratief paneel worden gebruikt, als in combinatie met traditionele materialen voor decoratie. Om 3D-effecten te creëren, kunnen ze worden gecombineerd met afwerkingsmuurbekledingen die leder, metaal, steen, hout en andere reliëfoppervlakken nabootsen. Ook om exclusieve ontwerpoplossingen te creëren met verschillende verlichtingsopties.

 

  • Een verscheidenheid aan vormen en kleuren. Een ruime keuze aan ontwerpen voor dergelijke design wandoppervlakken stelt u in staat om het interieur in elke stijl te versieren – van klassieke barok tot eclecticisme en hightech. En met een eindeloze reeks kleuroplossingen kunt u van uw leefruimte een persoonlijke bron van aangename emoties maken.

Productie

Het belangrijkste product van ons bedrijf is een unieke reeks 3D-gipspanelen met een eigen productie. De panelen zijn vervaardigd met behulp van unieke technologieën die zijn ontwikkeld door Decoden.In de nabije toekomst zal het assortiment van het bedrijf worden aangevuld met nieuwe artikelen op basis van natuurlijke materialen. Het bedrijf voert niet alleen de verkoop uit, maar ook een volledige cyclus van productpromotie op de Nederlandse markt.

Ons missie

De missie van Decoden is het creëren van een uniek productaanbod in het segment “decoratieve muurbekledingen”, waarvan het gebruik in interieurontwerp onze klanten in staat zal stellen constante positieve emoties te ontvangen, ondersteund door vertrouwen in de rationaliteit en uniciteit van hun eigen keuze.

Design
Ontwikkeling