LOADING...

ONZE DIENSTEN

 Verkoop 3D-gipswandpanelen

DecoDen – de fabrikant in Nederland voor Decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips.

Operationele en snelle installatie door heel Nederland 

Operationele en snelle installatie door heel Nederland

Kleuring

Wij bieden na de installatie de service voor het verfen van de 3D-wandpanelen in elk gewenste kleur.

Laagste prijs garantie

Decoden biedt Altijd de laagste prijsgarantie.

SERVICES

WIJ BIEDEN

Een uitgebreide reeks van verschillende 3D decoratieve wandpanelen vervaardigd in gips. De wandpanelen worden ontwikkeld door specialisten op het gebied van interieurontwerp die een ongewoon karakter geven aan elk interieur. De productiecapaciteit van de onderneming maakt het mogelijk om ook voor grote projecten te produceren. Klanten benadrukken het vertrouwen in ons, en wij op onze beurt, bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking.

PRODUCTIE

DecoDen – de fabrikant in Nederland voor Decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips. De unieke productie-technologie bereikt ongekende kwaliteit met oppervlakken ingang als «Porzelan Gips» (gips met porseleinen effect). Ons bedrijf heeft een ontwerpbureau voor de uitvoering van de ambitieuze doelstellingen. De productiecapaciteit van de onderneming maakt het mogelijk om ook grootschalige projecten te produceren. Klanten benadrukken het vertrouwen in ons, en wij op onze beurt, bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking

VOORDELEN VAN 3D GIPSEN WANDPANELEN

EENVOUDIGE INSTALLATIE 

Door 3D-panelen in reliëf te kiezen voor wanddecoratie, kunt u uw interieur snel en gemakkelijk bijwerken. Sommige modellen vereisen zelfs geen voorbereidende werkzaamheden. De mogelijkheid om uit een breed scala aan modellen te kiezen, stelt u in staat om de kosten van afwerking uit te sluiten. Ze worden volgens de instructies op een hechtende en naadloze manier gemonteerd, waardoor de integriteit behouden blijft en u monolithische composities kunt maken.

GEGARANDEERDE LANGE LEVENSDUUR 

Onze 3D gipsen wandpanelen gaan tot wel 60 jaar mee. De 3D gipsen panelen zijn bestend tegen mechanische stress, vocht en extreme temperaturen.

ONSCHADELIJK VOOR DE GEZONDHEID

Er zijn geen schadelijke stoffen in de samenstelling van gipsproducten; panelen worden zelfs gebruikt voor medische en kinderinstellingen.

COMPATIBILITEIT MET ANDERE ELEMENTEN VAN HET DECOR RELIEF

3D gipsen wandpanelen  kunnen zowel als een onafhankelijk decoratief paneel worden gebruikt, als een combinatie met traditionele materialen voor decoratie. Om 3D-effecten te creëren kunnen ze worden gecombineerd met nafwerkingsmuurbekledingen. die leder, metaal, steen, hout en andere reliëfoppervlakken nabotsen.Ook om exclusieve ontwerpoplossingen te creëren met verschillende verlichtingsopties.

EEN VERSCHEIDENHEID AAN VORMEN EN KLEUREN

Een ruime keuze aan ontwerpen voor dergelijke design wandoppervlakken stelt u in staat om het interieur in elke stijl te versieren – van klassieke barok tot eclecticisme en hightech. En met een eindeloze reeks kleuroplossingen kunt u van uw leefruimte een persoonlijke bron van aangename emoties maken.

Productie

Het belangrijkste product van ons bedrijf is een unieke reeks 3D-gipspanelen met een eigen productie. De panelen zijn vervaardigd met behulp van unieke technologieën die zijn ontwikkeld door Decoden. In de nabije toekomst zal het assortiment van het bedrijf worden aangevuld met nieuwe artikelen op basis van natuurlijke materialen.

Betaalbaar Prijs Beleid

Onze gipsen wandpanelen zijn gemaakt met behulp van een unieke technologie. De wandpanelen hebben een perfecte geometrie en zijn 100% milieuvriendelijk en brandwerend. Wij bieden de laagste prijzen in Nederland voor producten van dit niveau.

Uitstekende Design
100% Maat en Handwerk

CHECK

ONZE PRIJZEN

3D GIPSEN PANELEN STANDAARD FORMAAT

vanaf €79,99 per m2

AFMETING PANEEL 500X500X25mm

Overschilderbaar in elk gewenste kleur

Brandwerend en stootvast

Wij bieden 100% maat en handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit

Onze gipsen 3D wandpanelen zijn gemaakt van 100% natuurkijke componente

  Het gewicht van elk paneel is circa 3KG

MODERN

Vul het tot de rand aan

met de 3D gipsen wandpanelen

van decoden..BEKIJK CATALOGUS

Call Now ButtonBEL ONS