DecoDen

ons verhaal

Decoden is een fabrikant van 3D wandpanelen en decorelementen gemaakt van gips. Onze 3D panelen zijn geschikt voor wanddecoratie in woningen, hotels, restaurants, kantoren en openbare gebouwen. Voor elk interieur – van klassiek tot modern.

Bij decoden beschouwen we onszelf als een van de experts op het gebied van decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips. Wij streven er voortdurend naar om nieuwe innovatieve producten op de Nederlandse markt te introduceren. Wij leveren voornamelijk aan handel en ontwerpstudio’s maar uiteraad ook aan individuele klanten. Het bereik van onze diensten omvat de levering van materialen en proffesionele installatie bij uw op locatie.

 

 

PROJECT -

wat doen wij

Decoden werkt samen met architecten en interieurontwerpers om hun artistieke flair tot bloei te brengen en de huizen van hun klanten tot leven te brengen. Ontwerpervaring en passie voor materialen drijven ons ertoe de beste op de markt te zijn.

Al onze producten zijn 100% Maat en Handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit. De producten van het bedrijf voldoen aan de modernste brand- en milieuveiligheidseisen. Het is onze taak om onze klanten, dealers, partners het meest complete dienstenpakket aan te bieden.                                De productiespecialisten van Decoden zorgen ervoor dat alle geleverde producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Onze klanten ontvangen hoogwaardige afwerkingsmaterialen!

KIES HET ONTWERP DAT UW INTERIEUR ZAL VERANDEREN..

Ruime keuze uit wel meer dan 150 modellen

ledwave
4375837d8b8d420185254f447d30f876
123_image
0
72373552_193468938348202_8880586213015158784_n
L8EPZtdu5I0

wij bieden

Decoden biedt een uitgebreide reeks aan van verschillende 3D decoratieve wandpanelen vervaardigd in gips. Onze wandpanelen worden ontwikkeld door specialisten op het gebied van interieurontwerp die een ongewoon karakter geven aan elk interieur. Bij aanvraag van de klant bieden wij een hoogwaardige installatie aan volgens het project en bereiden een compositie voor op het schilderen. Na de installatie kunnen de 3D gipsen wandpanelen worden geverfd in elk gewenste kleur. Onze gekwalificeerde specialisten komen van tevoren om de gereedheid van het pand te beoordelen en een nauwkeurige meting te maken en al uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag om uw project met onze decoratieve producten op tijd en probleemloos van A tot Z te plannen en organiseren. Klanten benadrukken het vertrouwen in ons, en wij op onze beurt, bevestigen onze professionaliteit en stabiliteit in samenwerking.

SAHARA – panelen zijn een oosterse stijl in een moderne lezing. In combinatie met de juiste verlichting zal dit 3D-paneel spelen met nieuwe kleuren, waardoor het interieur van de slaapkamer of woonkamer onvergetelijk wordt

WAVE ATLANTIC – panelen hebben een universeel patroon dat geschikt is voor de meeste ruimtes. Horizontale volumelijnen die lichtgolven nabootsen zullen dynamiek toevoegen aan uw ruimte, wanneer ze worden gebruikt in combinatie met de verlichting die het reliëf van de decoratieve 3d wand-panelen zal benadrukken.

Rocks – Maximale reliëf van 3d gipsen wandpanelen! In het interieur ziet dit reliëf er geweldig uit, de overgangen creëren het effect van rotsen. Naar onze mening een van de mooiste modellen uit onze collectie!

BEE – Het beeld wordt weergegeven door de structuur van een honingraat. Afhankelijk van de gekozen kleur kan het worden toegepast in verschillende stijlen interieurs.

FIELDS – fields design is gemaakt in strikte geometrische vormen. Het Fields-ontwerp bestaat uit twee panelen die tijdens de installatie onder verschillende hoeken aan de muur kunnen worden gedraaid.
U kunt een complex beeld krijgen zonder te herhalen.

Drie eenvoudige TETRIS-elementen van verschillende hoogtes kunnen heel snel en gemakkelijk in elke kamer worden geïnstalleerd. Het ontwerp is zeer veelzijdig en past perfect in vele concepten. 

UW WENS IS ONS DESIGN..

EEN TOTAAL CONCEPT MET EXCLUSIEVE KWALITEIT

voordelen van 3d gipsen wandpanelen

3D gipsen wandpanelen zijn een voordelig en vooral esthetisch aantrekkelijke oplossing voor elk interieur. U kunt een individuele en creatieve benadering van het ontwerp van uw eigen interieur kiezen door panelen naar uw smaak te combineren en te schilderen. Het gips waaruit de wandpanelen worden gemaakt is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen. 3D gipsen wandpanelen zijn niet alleen een elegante oplossing, maar ook een extra bron van geluids- en warmte-isolatie, ze zijn ook bestend tegen maximaal 25 verflagen en hebben een levensduur van tot wel 60 jaar.

IMG-20200309-WA0043


lange levensduur

Onze 3D gipsen wandpanelen gaan tot wel 60 jaar mee. Ze zijn  bestend tegen mechanische stress, vocht en extreme temperaturen.

IMG_7593


naadloze afwerking

Een grote monolithische samenstelling zonder naden is het belangrijkste unieke voordeel van deze panelen. En dankzij de ideale dimensie van de panelen van decoden kunt u een monolithische samenstelling krijgen.

ecofriendly


ecologisch schoon

Het materiaal waaruit de wandpanelen zijn gemaakt is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke stoffen. Het materiaal is een sculpturale gips met hoge sterkte. 

CONTACT info
OVER DECODEN

Bij decoden beschouwen we onszelf als een van de experts op het gebied van decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips. Wij streven er voortdurend naar om nieuwe innovatieve producten op de Nederlandse markt te introduceren. Het bereik van onze diensten omvat de levering van materialen en proffesionele installatie bij uw op locatie.