LOADING...

OVER ONS

                        ONS VERHAAL

Wij realiseren unieke decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips. Bij decoden beschouwen we onszelf als een van de experts op het gebied van decoratieve 3D wandpanelen vervaardigd in gips. Wij streven er voortdurend naar om nieuwe innovatieve producten op de Nederlandse markt te introduceren. Wij leveren voornamelijk aan handel en ontwerpstudio’s maar uiteraad ook aan individuele klanten. Het bereik van onze diensten omvat de levering van materialen en proffesionele installatie bij uw op locatie.

Operationele en snelle installatie
Meer dan 85 tevreden klanten
Meer dan 150 modellen

WAAROM KIEZEN VOOR DECODEN?

VOORUIT DENKEN

Wij helpen u om uw project met onze decoratieve producten op tijd en probleemloos van A tot Z te plannen en organiseren.

KWALITEITSCONTROLE

Wij zijn zeer serieus over kwaliteitscontroles. Elke productlevering wordt op kwaliteit gecontroleerd vóór verzending of bezorging. We gebruiken de beste en veiligste logistieke transport voor leveringen.

KLANTENONDERSTEUNING

Wij bieden een verkoopondersteuning. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen, bellen, e-mailen en chatten. Neem contact met ons op, we zijn 24/7 beschikbaar.

WAT DOEN WIJ

Decoden werkt samen met architecten en interieurontwerpers om hun artistieke flair tot bloei te brengen en de huizen van hun klanten tot leven te brengen.
Ontwerpervaring en passie voor materialen drijven ons ertoe de beste op de markt te zijn. Al onze producten zijn 100% Maat en Handwerk voor een gegarandeerde kwaliteit.

SAMENWERKING MET ONS

Als u in de detailhandel zit en klaar bent om onze producten te verkopen, kunt u een geautoriseerde dealer worden. Neem contact met ons op om de algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden te bespreken.Wij bieden ook handelskortingen aan voor reguliere kopers van onze producten.

I ONS MISSIE

De missie van Decoden is het creëren van een uniek productaanbod in het segment “decoratieve muurbekledingen”, waarvan het gebruik in interieurontwerp onze klanten in staat zal stellen constante positieve emoties te ontvangen, ondersteund door vertrouwen in de rationaliteit en uniciteit van hun eigen keuze.

II HET STRATEGISCHE DOEL VAN ONS BEDRIJF

Ons strategische doel is onvoorwaardelijk leiderschap van DECODEN in het segment “3D-ontwerppanelen voor wanden”, gedefinieerd door de criteria: “maximaal marktaandeel en dekking”, “beste productaanbod in het segment” en “beste service”

III SAMENWERKING MET ONS

We bouwen langdurige relaties met onze klanten op, gebaseerd op openheid, consistentie en betrouwbaarheid, en zorgen voor wederzijds voordelige samenwerking en een succesvolle gezamenlijke groei.

IIIKWALITEIT IN ALLES

Onze hoogste prioriteit is KWALITEIT.Het basisprincipe is de kwaliteit van het hele DECODEN-systeem.De unieke productie-technologie bereikt ongekende kwaliteit met oppervlakken ingang als «Porzelan Gips» (gips met porseleinen effect).

IIIILOGISTIEK

Ons bedrijf voert een complete set bestellingen uit vanuit ons magazijn in Amsterdam. De gunstige locatie van het magazijn stelt ons in staat te werken met een voorraad en privévervoer. Klanten kunnen hun bestellingen rechtstreeks afhalen in ons magazijn of kiezen voor een aflevering door ons.